The Art Of Styling

Wie zijn wij?

Voor een passend interieuradvies, voor elke ruimte in huis, wachtkamer en praktijk.

U betrekt een nieuw huis en u wilt geadviseerd worden over de inrichting. Of u wilt uw huidige woning, recreatiewoning, chalet, wachtkamer of praktijk in een nieuw jasje steken. Alles is mogelijk bij The Art of Styling: van een simpel kleuradvies tot een compleet interieurplan.

The Art of Styling

Passie voor wonen, decoreren en styling staan centraal in mijn leven. Mijn liefde voor de (re)styling van interieurs gaat terug tot mijn kindertijd, als klein kind was ik toen al dagelijks bezig met het restylen van mijn kamer en het lezen van interieur tijdschriften.

Voor mijn klanten creëer ik graag een tijdloze stijl waarin de ziel van bewoner- en huis samenkomen. Naast het geven van interieur advies aan particulieren en het verkoopklaar maken van huizen heb ik me, door jarenlange ervaringen als marketeer in de farmaceutische sector, gespecialiseerd in de styling van wacht- en praktijkruimten.

Na de opleiding binnenhuisarchitectuur, gevolgd bij het “ Instituut voor Binnenhuisarchitectuur”, heb ik de opleiding tot verkoopstyliste behaald bij “House of Kiki”. Daarnaast heb ik diverse andere workshops en opleidingen gevolgd zoals bloemdecoratie, woningfotografie en 3D ontwerp, dit om u zo breed mogelijk te kunnen adviseren. Eind 2010 heb ik tevens de vervolgopleiding Master of Interior Design en de opleiding tot verkoopcoach voor makelaarsland  met succes afgerond.

Voordat ik mij als zelfstandig interieur- en verkoopstyliste vestigde werkte ik jarenlang als marketeer bij een multinational. Tijdens mijn werk heb ik veel gereisd en zeer veel wachtkamers/praktijken bezocht. Het viel op dat veel wacht- en praktijkruimten wel een ‘ pimping’ kunnen gebruiken. Door jarenlange expertise in deze branche is styling van wacht- en praktijkruimten mijn specialiteit geworden. 

Voor mijn ontwerp en styling hanteer ik een “hands-on”methode. Mijn werkwijze is het werk direct aan te pakken en samen te werken met professionals uit het werkveld. Hierbij wordt geen tijd verspild met het schrijven van (dure) rapporten. Mijn klanten bestaan naast particulieren ook uit bedrijven zoals woningbouwverenigingen, makelaars en bedrijven uit de (bio)farmaceutische omgeving.

Klik hier voor voorbeelden