The Art Of Styling

Interieur advies & ontwerp

“De beste interieurstijl is die waarin de bewoner zichzelf herkent”

Er is zóveel om rekening mee te houden voordat een huis mooi ingericht is.
Kleuren voor muren en houtwerk, meubelopstellingen, vloeraankleding, stoffen, accessoires of soms een kleine verbouwing en styling voor de finishing touch.

The Art of Styling kan u helpen uw woning te veranderen in uw droomhuis. Zij adviseert u bij het inrichten en stileren van uw woon, werk- en leefomgeving en houdt daarmee rekening met een bij u en uw gezin passende sfeer, want een interieur moet ten slotte heel persoonlijk en op maat gesneden zijn.

Advies

Een goed advies begint met een goed gesprek. Wij luisteren naar uw behoeften, gewoonten en woonwensen. In samenspraak kunnen we nieuwe mogelijkheden en ideeën creëren. Met veel aandacht voor bestaande interieurelementen, maken wij wonen weer bijzonder aantrekkelijk, zonder de praktische aspecten uit het oog te verliezen. 

Een compleet interieurplan bestaat uit:

 • (nieuw) Indelen van de beschikbare ruimte(n)
 • Interieur indeling op plattegrond
 • Kleuradvies
 • Materiaaladvies
 • Meubelkeuze
 • Verlichtingsplan
 • Advies voor stoffering
 • Advies voor meubels, accessoires en decoraties

Van schets tot werkelijkheid

Wij helpen u uw idee te vertalen naar een daadwerkelijke uitvoering van het ontwerp. Deze fase kan al beginnen bij de bouw of verbouw van uw woning. Wij kunnen u assisteren in het gehele bouwtraject. Denk hierbij aan het kiezen van deuren, vloeren, openhaard, plaatsing van stopcontacten, plaats van lichtpunten en dergelijke maar u kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe meubelindeling en kleuradvies van uw huidige woonruimte(n). Alles begint bij The Art of Styling met plattegrondtekening(en) en een sfeercollage, geheel afgestemd op uw persoonlijke smaak. Om te laten zien hoe een nieuw ontwerp werkelijkheid wordt, maakt The Art of Styling ook nog mooie interieurtekeningen.

Wij kunnen u begeleiden bij de juiste kleurkeuze(n) en de zorgvuldige aanschaf van meubelen, accessoires en stoffen.
Verder bestaat er de mogelijkheid dat wij samen met u inkopen gaan doen voor meubels, stoffering en accessoires. Wilt u zelf gaan inkopen met behulp van een advieslijst, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij hebben een intensieve samenwerking met een team van:

 • Leveranciers van meubelen en woonaccessoires
 • Vakmensen op het gebied van meubelmakerij, vloeren, raam bekleding en stoffering
 • Aannemers, schilders, elektriciens en hoveniers

Kies uw eigen advies

Voor realisatie van uw wensen heeft The Art of Styling speciale pakketten samengesteld. (Klik op een pakket voor informatie) 

 • Online ontwerp & interieuradvies
 • Mondeling interieuradvies
 • Uitgewerkt geschreven advies

Online ontwerp & interieuradvies

Bij The Art of Styling bestaat de mogelijkheid om een ontwerp van de desbetreffende ruimte via de mail toegestuurd te krijgen. Er wordt op basis van door u aangeleverde gegevens een ‘moodboard’ (sfeercollage) of een 3D tekening gemaakt, aangevuld met informatie zoals kleurnummers en eventuele verkoopadressen.

Mondeling interieuradvies 

Wij komen bij u thuis voor een kleur en interieuradvies. Na dit gesprek kunt u zelf aan de slag gaan.

Uitgewerkt geschreven interieuradvies

We beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek. Na dit gesprek brengen wij een offerte voor u uit. Na akkoord gaan we voor u aan de slag met het ontwerp van uw woning. Naast het uitgewerkte advies ontvangt u een moodboard met kleurnummers en sfeerimpressies, een op schaal getekend ontwerpplan met meubelopstelling en verlichtingsplan en perspectief tekeningen van uw woning. De presentatie en uitleg hiervan zal bij u thuis plaatsvinden. Daarna kunt u zelf aan de slag gaan of gebruik maken van de diensten van The Art of Styling.

Tarieven

Het is per woning verschillend wat nodig is en wat uw wensen zijn. Daarom wordt samen met u bekeken welk advies voor u van toepassing is. Hiervoor bereken ik een uurtarief van € 65, - inclusief BTW. De kilometerkosten buiten de gemeente Barneveld bedragen € 0,39.