The Art Of Styling

Eventaankleding & organisatie

The Art of Styling kan u helpen om uw familie of bedrijfsevenement te voorzien van stijlvolle decoratie & inrichting passend bij de doelstelling en het thema. In samenwerking met het luxe partycatering bedrijf l’Art de la table hebben wij al vele soorten locaties en ruimtes mogen omtoveren tot thema’s van “Summer Lounge tot Winter Wonderland”.

Het is voor ons een uitdaging om ook uw locatie om te toveren tot een sfeervolle ruimte. Door middel van kleurgebruik, meubilair, verlichting en decoratie creëren wij, in overleg met u, een sfeer geheel naar uw wens! U kunt uitgaan van één van onze bestaande ‘ decoratie specials’ maar ook kunnen wij voor een compleet nieuwe invulling afgestemd op uw evenement zorgen.

Flower Styling

Van bloemdecoraties op kraamfeesten tot grafstukken. Alles is bij The Art of Styling mogelijk. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van flower styling voor uw evenement kunnen betekenen? Kijk snel in ons portfolio voor wat sfeerimpressies van bloemdecoraties die wij verzorgd hebben.

Event Organisatie

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij de overige organisatie van uw evenement . Wat dacht u van een spectaculair entertainment, superieure catering of het uitwerken van een compleet creatief concept voor uw gehele evenement!

The Art of Styling biedt u diverse mogelijkheden om u te ondersteunen bij de totale organisatie van uw evenement. Neemt u gerust eens een kijkje op onderstaande website voor meer informatie:

Tarieven

Onze decoratie diensten worden altijd volledig verzorgd, dat wil zeggen ook inclusief op- en afbouw op locatie. Afhankelijk van de tijden komen wij het geheel op de dag zelf in de ochtend opbouwen en de volgende dag ook in de ochtend weer afbouwen. Bloemen zijn altijd vers en worden rechtstreeks van de bloemenveiling betrokken. 

Afhankelijk van uw budget maken wij graag een decoratie voorstel voor u op maat. Passend binnen uw budget zullen wij u en uw gasten verrassen met een stijlvolle en sfeervolle aankleding van de ruimte. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.